Miről szól az Online Art Gallery?

SZLOGENÜNK: A művészekért és a művészetért!

Az Online Art Gallery egy internet-alapú művészetközvetítő kezdeményezés, melynek célja, hogy összefogja a kortárs, elsősorban fiatal művészeket. Az összefogás erejében hiszünk, abban, hogy egy közös megjelenéssel tovább jutunk, mint egyéni próbálkozásokkal. Modern, az igények szerint fejlesztett weboldal jelenti a platformot, melybe számos szolgáltatást építünk, hogy minél szélesebb körű igényeket tudjunk kielégíteni.

A MŰHELY: Művészetről írunk

Felgyorsult világunkban, és a világhálón pedig főleg kincs, ha az ember időt szán valamire. Az olvasás öröme, a hasznos információszerzés a mai napig olyan megkerülhetetlen vonzerő, mellyel leköthető az emberek figyelme. Hisszük, hogy szakmailag értékes, érdekes és naprakész cikkeink, vitáink és elemzéseink, aktuális híreink és programajánlóink érdemesek lesznek arra, hogy olvasóközönséget kovácsolva, egyben galériánk látogatottságát is növelni tudjuk.Írásainkat válogatott publikálók, elismert művészettörténészek illetve mi magunk tesszük közzé, elsődleges elvként az interakciót szemünk előtt tartva. Emiatt regisztrált látogatóink és az alkotók maguk kifejthetik véleményüket a témákkal kapcsolatban, reményeink szerint gyümölcsöző vitákat kialakítva.Természetesen a lehehőséget kihasználvagazdag információátadásra is használni kívánjuk a Műhelyt: művészettörténeti korok mai szemmel című rovatunkat művészettörténeti hitelességgel, és frissességgel indítjuk hamarosan, ahol egy új megközelítésbe helyezzük az ismert fogalmakat.Mindezeken felül a műhely biztosít majd felületet arra is, hogy információt adjon az Online Art Gallery aktualitását illetően, tehát a kiállítások, beszámolók is itt kapnak keretet a megjelenésre.

KIÁLLÍTÓTÉR ÉS PORTFÓLIÓ: Virtuális falak és lapok, valódi alkotások

A netes megjelenés ma már nem minden. Olyan ez, mint az érettségi. Ha nincs, az gond, ha van az önmagában még nem jelent semmit. A diploma, vezetői engedély, több nyelvvizsga, doktori fokozat, de leginkább elhivatottság. És ez utóbbit nem lehet számokkal, kódokkal kifejezni. Az ötletes, élvezettel használató és eközben informatív jellegét nem elvesztő webes élmény volt célunk, amikor egy igényes kiállítóteret alkottunk. Nem egyszerű képgalériaként kell erre tekintetünk a szó klasszikus webes értelmében: kapcsolókkal, keresési és szűrési lehetőségekkel, testreszabható felülettel és egyéb extrákkal úgy érezzük, sikerült túlmutatni azon.A falakat az Online Art Gallery alkotóinak válogatott munkái díszítik, ezzel biztosítva, hogy ne csak a keret legyen kívánatos, hanem annak tartalma is. Folyamatosan fejlesztett rendszerünk lehetőséget fog kínálni az egyes műfajokhoz legjobban illő megjelenésre, legyen az festmény, szobor, vagy egyéb művészeti alkotás.
Míg a Kiállítótérben alkotóink közös felületen is megjelenhetnek értékesítésre kínált alkotásaikkal, lehetőséget biztosítunk referenciaanyagok közzétételére is a művészek privát portfóliójában. Ennek előnyei között a műfaji és témabeli kötetlenség kiemelhető: az alkotó maga rendszerezi, tölti fel munkáit ide.

PROFILOLDAL: Tudjon meg többet az alkotókról!

Oldalunk részét képezik jó értelemben vett közösségi oldal funkciók is. Ezeket azért építettük be, hogy alkotó és látogató között egy magasabb szintű kapcsolat jöhessen létre. Az alkotó értesítéseket kap a látogatók visszajelzéseiről az alkotásokat illetően, míg eközben a látogatók, amennyiben arra igényt tartanak, folyamatosan tájékozódhatnak az alkotó újdonságairól, legyen az feltöltött vagy értékesített alkotás, megjelentetett cikk.

Online Art Gallery
a közösségi oldalakon