Vásárlási információk

Webáruház adatai

Az Ön által vásárolt termékek eladója Ballér Attila, egyéni vállalkozó.

Pontos, jogszabályok által meghatározott adatai:
Székhely: 7400 Kaposvár Kinizsi Ltp 26 II/8. (Székhely, ügyfeleket nem fogad)
Képviselő, Oldaltulajdonos : Ballér Attila
Adószám: 60191335-2-34
Nyilvántartási szám: 18970286
Bankszámlaszám: 11743002-20192040
E-mail: baller@onlineartgallery.hu

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai

Az www.onlineartgallery.hu web áruházban eladásra kínált termékek képezik a vállalkozó és a vásárlók közötti szerződés tárgyát. A vásárolni kívánt termékek tulajdonságait és jellemzőit a konkrét termék leírásában találja meg részletesen.
Kérjük, hogy a termékleírásokat figyelmesen olvassák el, hogy pontosan azt a terméket rendelhessék, melyre szükségük van. Adott esetben kérjék az onlineartgallery.hu segítségét. Adott termékek használata veszélyeket rejthet magában, a termékleírások ebben a tekintetben is segítséget nyújtanak.
A feltüntetett képek helyenként illusztrációk. Mivel a termékek digitalizált formában kerülnek fel a honlapra, ezért a színek a valóságban eltérőek lehetnek. A honlapon feltüntetett árak nettó árak, azaz általános forgalmi adót (ÁFA-T) nem tartalmazzák. Amennyiben egy adott terméknél nem található ár, úgy kérjük, vegye fel a kapcsolatot árajánlatért az oldaltulajdonossal. Elérhetőségeink az infó/kapcsolat részben találhatóak meg. A megrendelt termék átvétele két módón történhet: személyes átvétel közvetlenül az Alkotótól, előzetes egyeztetés alapján,ekkor a vételár fizetése banki átutalással történik, a terméket a vételár megérkezése után veheti át , valamint a PPS futárszolgálattal, a szállítás feltételeiről, felvilágosítást a www.ppsfutar.hu weboldal ad.

A szerződés, rendelési folyamat

A Megrendelő rendelése elküldésével Ballér Attila egyéni vállalkozó vásárlójává válik. A megrendelés ügyfélszolgálatunk írásbeli visszaigazolása után tekinthető véglegesnek. A webáruházban a rendelési folyamat első lépése egy regisztráció, melyhez élő telefonszámot és e-mail címet is kérünk. A regisztrációt követően a kiválasztott terméket a „Kosár” gombbal a kosárba tesszük, mely a Kiállítótér jobb alsó sarkában mutatni fogja a megrendelt termékek mennyiségét. Amennyiben mindent kiválasztottunk, a Megrendel gombra kattintunk. Ekkor egy új oldalon megjelenik a rendelés véglegesítése. Igény esetén eltávolíthatjuk a korábban hozzáadott alkotásokat a kosárból. Amennyiben minden rendben van, ki kell töltenünk a számlázási adatokat. A „Fizetendő összeg” a termékek végleges ára. Az ellenőrző kód beírása után a Megrendelés gombra kattintva adjuk fel a rendelésünket, amelyről automatikus visszaigazoló levelet küldünk. Az adatbeviteli hibák javítására a „Megrendelés” gomb megnyomása előtt van lehetősége. Kérjük nézze át megadott számlázási címét, a megrendelt termékek mennyiségét, árát, típusát.

Adatvédelem

Az www.onlineartgallery.hu honlap üzemeltetője, Ballér Attila egyéni vállalkozó( 7400, Kaposvár Kinizsi Ltp 26 II/8, baller@onlineartgallery.hu ) ( üzemeltető, adatkezelő ) a honlapon regisztrálók (felhasználók) adatait az alábbiak szerint, az 1992. évi LXIII. Törvénynek megfelelően kezeli.
Az adatok kezelésére vonatkozóan ezúton tájékoztatja a honlapon regisztrált, illetve regisztrálni szándékozó felhasználóit a honlap tudomására jutott személyes adatok kezelésének gyakorlatáról és védelméről, illetve a felek jogainak gyakorlásáról.
A www.onlineartgallery.hu az elvárható legnagyobb gondossággal vigyáz a felhasználók személyes adataira. A regisztráció és a megrendelés során birtokába került adatokat harmadik fél számára a felhasználó hozzájárulása nélkül nem adja ki. A www.onlineartgallery.hu a tudomására került személyes adatokat bizalmasan, az adatvédelmi jogszabályokkal és nemzetközi ajánlásokkal összhangban, a jelen nyilatkozatnak megfelelően kezeli. A honlapon regisztrált felhasználók elfogadják, és hozzájárulnak, hogy a www.onlineartgallery.hu honlapról hírleveleket kapjanak, amely az oldallal kapcsolatos információkat és értesítéseket tartalmaznak.

Az adatkezelésre a www.onlineartgallery.hu honlapon regisztráló felhasználók önkéntes hozzájárulásával kerül sor. A regisztráció során a felhasználó önkéntesen megadja szükséges adatait, valamint elfogadja jelen adatkezelési nyilatkozatot.
A személyes adatok kezelésére így az Avtv. 3. § (1) bekezdés a) pontja alapján, a regisztráló felhasználók önkéntes hozzájárulása alapján kerül sor.

A regisztráció során kötelezően megadandó személyes adatok kezelése a felhasználók és jogosultságaik (a felhasználók részére nyitva álló szolgáltatások, pl. fórumhoz hozzászólások, dokumentumok fel-, letöltése, hirdetések elhelyezése) azonosításához szükséges.
Az önkéntesen megadott személyes adatok kezelése a felhasználók megrendelésinek teljesítéséhez szükségesek.

A honlap üzemeltetője minden tőle elvárhatót megtesz azért, hogy szavatolja a felhasználók által megadott személyes adatok biztonságát, tárolását és őrzését.
Az üzemeltető a tudomására jutott személyes adatokat Magyarország területén, védett, szerveren tárolja. Üzemeltető nem felel az esetleges adathalászatok és egyéb illegális úton történő adatlopások következtében felmerülő károkért.

A regisztráció során kötelezően megadott személyes adatok kezelése az önkéntes regisztrációval kezdődik és az adatok végleges törléséig tart. Az adatok törlésére a felhasználó kérelme vagy az adatkezelő döntése alapján történhet. A felhasználó hozzáférését a szolgáltató indoklás nélkül átmenetileg korlátozhatja, vagy megszüntetheti. A korlátozás nem jelenti az adatok automatikus törlését.

Az adatkezelő fenntartja a jogot, hogy jelen adatvédelmi nyilatkozatot egyoldalúan módosítsa. Ezt megelőzően a felhasználókat előzetesen értesíteni köteles. A módosítás érvénybe lépését követően a felhasználó ráutaló magatartással, a belépésével egyidejűleg elfogadja a módosított adatvédelmi nyilatkozatot. A módosítás nem terjedhet ki a jogszabályokban előírt adatvédelmi kötelezettségekre.

A birtokunkba jutott, a Megrendelő azonosításához szükséges adatokat bizalmasan kezeljük, kizárólag a rendelés teljesítéséhez használjuk fel, és semmilyen formában nem adjuk tovább harmadik félnek. Az Oldaltulajdonos elektronikus kereskedelmi szolgáltatásai egyedi jelszóval vehetők igénybe. A jelszó azonosítja a Megrendelőt, használata hitelesen bizonyítja, hogy a megrendelést a Megrendelő megtette. A megrendelést számítógépes rendszerünk rögzíti, arról azonnali visszaigazolást küld. A Megrendelő teljes felelősséget vállal a jelszó kezeléséért, azt harmadik fél részére nem ismerteti. Az oldaltulajdonos. nem vállal felelősséget azon károkért, amelyek a jelszó illetéktelen használatával keletkeztek akár a Megrendelőnél, akár harmadik személlyel szemben. A szerződés, illetve a szerződéskötés nyelve: magyar. A fentiek szerint megkötendő szerződésírásba foglalt szerződésnek minősül, azt az oldaltulajdonos. iktatja, így az a későbbiekben is hozzáférhető lesz.

Szállítás, fizetés és teljesítés feltételei

A házhozszállítást a PPS futárszolgálat végzi, a megrendelés napjától számított 2-3 munkanapon belül. Az Onlineartgallery.hu web áruház termékeinek kiszállítása mindig a futárszolgálat aktuális tarifája szerint történik. A díjszabás a futárszolgálat honlapján a www.ppsfutar.hu –n tekinthető meg. A fizetés átvételkor a futárnál történik. Kérjük, átvétel előtt ellenőrizze a csomagot, illetve a becsomagolt terméket, ezt a futár köteles megvárni, amennyiben sérülést tapasztal, kérjük, vegyen fel kárjegyzőkönyvet, vagy tagadja meg a csomag átvételét és értesítsen minket a Kapcsolat rész alatt megadott telefonszámon.

Szavatosság, garancia

Áruházunkban az alkotásokra a termék átvételétől számított - a törvény által előírt 8 napos pénz-visszafizetési garanciát biztosítunk. Biztosak vagyunk abban, hogy termékeinkkel elégedett lesz. Ha esetleg úgy érzi, hogy nem a megfelelő képet választotta, 8 napon belül lehetősége van igénybe venni pénz-visszafizetési garanciánkat. A vásárlástól való elállás esetén, a termék állagának megóvása és a szállítás költségei a vevőt terhelik.

Jogérvényesítés

Kérjük kedves vásárlóinkat, hogy amennyiben a megrendelt termék megérkezik, az átvétel igazolása előtt ellenőrizze, hogy a terméket hiánytalanul megkapta –e. Kiszállítás esetén máskülönben nehéz bizonyítani az esetleges hiányokat. Amennyiben termékeinkkel kapcsolatosan minőségi kifogás merülne fel, kérjük, keresse a fent található elérhetőségeinket.

Az elállás joga

A Megrendelő az 17/1999 Korm. rendelet 4. §-a alapján jogosult az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállni a vásárlástól. Ebben az esetben az oldaltulajdonos köteles a Megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik. Az Oldaltulajdonos követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Egyéb költségek a vásárlót nem terhelik. A 17/1999 (II.5) Korm. rendelet 5. §-a alapján a Megrendelő nem gyakorolhatja elállási jogát: hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta, olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő (pl: kérésre összeállított konfigurációk). Amennyiben a 8 munkanapon belüli elállás jogával élni szeretne, kérjük, hogy a termék határidőn belüli visszajuttatása mellett írásban írja le, hogy el szeretne állni a szerződéstől a fenti jogszabály felhatalmazása alapján.

Szerzői jogok és hivatkozások

Az Oldaltulajdonos weblapján (www.onlineartgallery.hu) található összes grafikai és technikai szerkezet, megjelenítés megvalósítási módozatai, valamint a termékekre, vállalkozásra vonatkozó összes adat, leírás illetve kép az ezen oldalakon látható formában az Oldaltulajdonos tulajdonát képezi. A jogtulajdonos hozzájárulása nélkül ezek felhasználása a szerzői jogok megsértését jelenti, és jogi következményeket von maga után.

Egyéb feltételek

Az Onlineartgallery.hu webshop-ban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra. Az Oldaltulajdonost nem terheli felelősség, ha bármilyen működési hiba van az internetes hálózatban, ami megakadályozza a www.onlineartgallery.hu akadálytalan működését és a vásárlást.Az alkotói regisztrációt követő "alkotói csatlakozási űrlap" kitöltése a regisztráló/szerző/alkotó feladata. A csatlakozási űrlapban dokumentált tartalmak valódiságának ellenőrzése nem az Oldaltulajdonos feladata,ezen tartalmak valódiságáért semilyen tekintetben sem vállal felelőséget. Az Oldaltulajdonos szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban az Oldaltulajdonos nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely látogató rovására történt csalás miatt. Abban az esetben, ha a látogató bármilyen formában megsérti a vásárlási feltételekben rögzített szabályokat, az Oldaltulajdonos szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját.

Felhasználási szerződés

Az oldalra történő regisztrációval az oldaltulajdonos és a regisztráló között  az alábbi felhasználási szerződés lép életbe:

1. A felek megállapodnak abban , hogy a  szerző a regisztrációt követően a felhasználó továbbiakban oldaltulajdonos rendelkezésre bocsátja a műveinek digitalizált változatát a regisztrációt követő 7 napon belül,a felhasználó által megjelölt módón,egy példányban. A Szerző továbbiakban regisztráló kijelenti hogy a művekre területi korlátozás nélküli határozatlan időtartamra szóló ,korlátlan felhasználási módra szoló felhasználási jog illeti meg , és ezt a jogát korlátozásmentesen engedi át a honlapra történő regisztrációval a felhasználó részére.

A jelen szerződés alapján a felhasználó a regisztráló által átadott digitalizált műveket ,jogosult tetszöleges példányban többszörözni ,az eredeti példányt értékesíteni , a művet bármilyen módon nyilvánossághoz ,közvetíteni ,felhasználni.A felhasználónak ezen jogai nem érintik a művésznek a műre/művekre vonatkozó személyi jogait.A Regisztráló által az oldaltulajdonos rendelkezésére bocsátott művek/alkotások digitalizált változatáért a felhasználó nem tartozik szerzői jogdíj fizetési kötelezettséggel.

A regisztráló szavatol azért , hogy a műveken/alkotásokon nem áll fenn harmadik személynek olyan kizárólagos szerzői ,vagyoni,felhasználási joga ,amely a felhasználó jelen szerződés szerinti jogszerzését , és felhasználását korlátozná vagy akadályozná.E tekintetben harmadik személyt a felhasználóval szemben semmiféle jog nem illeti meg , ebből eredően a felhasználóval szemben semmiféle címen többletdíj igény nem érvényesíthető.

A felek megállapodnak abban , hogy a jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekben a szerzői jogról szóló 1999.évi LXXVI. törvény és végrehajtására kiadott jogszabályok, valamint a Ptk. rendelkezései az irányadók. A felek kölcsönös kötelezettséget vállalnak arra , hogy a szerződésből eredő valamennyi vitát megkísérlik peren kívüli egyezséggel rendezni amelynek sikertelensége esetén hatáskörtől függően kikötik a Kaposvári Városi Bíróság illetékességét.Jelen szerződés nyomtatott változatát a regisztrációt követő 15 munkanapon belül a regisztráló által megadott postázási címre postázzuk. A jelen szerződés felmondható bármely fél irásbeli nyilatkozatával. A szerződés felmondása 10 munkanapon belüli tartalom törlést von maga után.

 

 

Online Art Gallery
a közösségi oldalakon